Tejszaporítás project

Tejszaporítás project

Kezdődik...

2014. augusztus 17. - kisbaris

Ma reggel kezdjük a projectet Jóstival. Ketten vagyunk itthon, ami azért jó, mert ha pici sírás is van, a Férjem nem rohan rögtön a cumival, meg nem mondja, hogy biztos éhes, adjunk neki tápszert. Természetesen Ő is azt szeretné, hogy Jósti csakis anyatejet kapjon, de a babasírást nem bírja és azt nem támogatja, hogy "éheztetés" árán legyen több tejem. Sebaj, nap közben majd mi ketten Jóstival alkotunk. :)))

A tanácsadó oldalak és a facebook csopi írásai alapján a következőt fogom tenni:

-szopi egész nap amikor csak lehet és kéri

- napi 5 liter vizet, teát iszom naponta, ezt tartani is fogom

- minimális tápszer, csak annyi, amennyi nagyon szükséges (persze ha nem bírja nélküle, akkor nem hagyom éhen, majd szép fokozatosan csökkentem csak az adagot)

- sok-sok ölben tartás+ hordozókendő, együtt alvás ha szükséges

- eddig minden szopi után kifejtem a maradék tejcsit kézi mellszívóval. Ezt folytatom, amikor kiszopizik egy cicit, akkor még fejek, hogy tuti kiürüljön. A lefejt tejet gyűjtöm, és üvegből odaadom neki alkalomadtán.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyatejszaporitas.blog.hu/api/trackback/id/tr316610975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása